sabato 18 maggio 2024

Artichokes and bottarga

Artichokes and bottarga

dispose of

2 artichokes
bottarga
1/2 lemon
extra virgin olive oil

procedure

Take two fresh artichokes, raised the outer leaves, cut into about half to remove the tips, cut them into quarters and raise your hay inside. Slice them finely and place in a bowl of water where you have squeezed half a lemon to prevent discoloration. Now take the roe and finely sliced. Drain the artichokes and put them in layers in a dish by spraying with a little 'sprinkle lemon roe and drizzle with oil.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK