sabato 18 maggio 2024

Mussels with Saffron

Mussels with Saffron
dispose of

1 kg of mussels
300 g of tomatoes
1 small onion
1/2 glass of wine Vermentino di Gallura
some saffron thread
1 bunch of parsley
1/2 bay leaves
extra virgin olive oil
salt

procedure


Wash the mussels, remove them the fine and let them open over high heat in a skillet. When will all open strain the cooking liquid. Cut the onion into thin and put it to fry in a little oil. A golden time add the mussels and pour in the wine. Add the diced tomatoes, add the saffron dissolved in warm water, bay leaf and a very fine chopped parsley. Simmer to reduce, add salt if necessary and serve on a bed of bread carasau.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK