lunedì 20 maggio 2024

The almond nougat

The almond nougat
dispose of

500 g of honey
500 g blanched almonds
2 egg whites
flour wafers

procedure

Peeled almonds following this procedure : put them in the water and bring to a boil. Eliminate hours the skin of almonds that will go away with ease. Now toast them in a 180 ° oven for about 15 minutes. almonds must hire an amber color. In a saucepan, pour the honey and mix , incorporating the egg whites until soft. Simmer for about 40-45 minutes, stirring constantly with a long wooden spoon. Add the toasted almonds and continue to stir until the mixture is easily detached from the sides of the pot . Turn off the heat and pour the mixture into the pan previously lined with wafers. Wait for it to cool and serve cut into pieces .
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK