sabato 18 maggio 2024

Potato ravioli with sauce

Potato ravioli with sauce
dispose of

200 g of ravioli stuffed with potatoes and onions
200 g of ripe tomatoes
2 basil leaves
1 small onion
extra virgin olive oil
1 pinch of salt
grated pecorino cheese

procedure

Prepare a sauce with extra virgin olive oil and finely chopped onion. Add the diced tomatoes and basil and cook for 15 minutes, season with salt.
Meanwhile, cook the ravioli in boiling salted water.
The ravioli are cooking with a cooking time of about 5 minutes.
Drain and pour into a container by layering the sauce, the ravioli drained and again other sauce.
As a final touch, add a sprinkling of grated pecorino.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK